ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η αλήθεια… δεν λέγεται!

20170120_144739

Πριν λίγα χρόνια έγινε ένα δυστύχημα σε κούνιες υπαίθριου λούνα – παρκ στον Δήμο Ελληνικού (σ.σ.: ο σημερινός Δήμος Αργυρούπολης – Ελληνικού). Ένας καλός δήμαρχος και από τους λίγους που προέρχονταν από την αριστερά, ο οποίος μέχρι τότε κέρδιζε τους αντιπάλους του με δέκα και πλέον μονάδες, έχασε τις εκλογές που ακολούθησαν λίγους μήνες μετά διότι οι υπηρεσίες του δήμου δεν είχαν χειριστεί σωστά την διαδικασία έκδοσης άδειας στο λούνα – παρκ και επειδή ο ίδιος δεν χειρίστηκε καθόλου σωστά – με όρους επικοινωνίας – την ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε από μεγάλο μέρος των ΜΜΕ.

Άλλος ένας λόγος στον οποίο οφείλεται η ήττα του έως τότε κραταιού δημάρχου ήταν ότι ο έως τότε αντίπαλος του στην αντιπολίτευση κυριολοκτικά όρμηξε στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε τυχαία. Σκύλευσε κάθε περιοχή επικοινωνίας και δημοσιότητας που αναπτύχθηκε γύρω από το ατύχημα και κατόρθωσε να αναδειχθεί νικητής, επιτιθέμενος πολιτικά στην υπόληψη του αντιπάλου του ανερυθρίαστα.

Τότε η πολιτεία έβγαλε οδηγία όλοι οι δήμοι να επανεπιβεβαιώσουν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την ασφάλεια όλων των παιδικών χαρών της χώρας. Άλλες παιδικές χαρές κατασκευάστηκαν από την αρχή, άλλες απλώς δέχτηκαν κάποιες ελάχιστες παρεμβάσεις, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις τυπικές προδιαγραφές διότι είχαν φτιαχτεί σχετικά πρόσφατα προς την αναφερόμενη εποχή ή ήταν πολύ καλά φτιαγμένες άσχετα από το πότε είχαν φτιαχτεί.

Μία τέτοια παιδική χαρά, πολύ καλά φτιαγμένη πριν το 2014, ήταν αυτή που βρίσκεται ακόμη και σήμερα στη συμβολή των όδων Γρ. Λαμπράκη & Αλ. Παπαναστασίου, όπου βρίσκεται η ταμπέλα της φωτογραφίας.

Κατά την γνώμη του city-leaks.gr είναι πολύ σοβαρή πράξη προσβολής της νοημοσύνης των πολιτών, να τοποθετεί δήμαρχος ταμπέλα με το όνομα του επειδή με τα λεφτά των πολιτών προστέθηκαν μερικά σανίδια σε μία παιδική χαρά που είχε φτιαχτεί με πολύ καλό τρόπο πολύ πριν αναλάβει δήμαρχος αυτός που έχει τώρα «κοτσάρει» με σκοπό την φθηνή ψηφοθηρία το όνομα του.

Πόσο μάλλον, όταν αυτός που έχει «κοτσάρει» το όνομα του είναι ο ίδιος με εκείνον που κατά ατυχία του προκατόχου του με τις κούνιες του λούνα – παρκ, έγινε δήμαρχος!