Θεατρική παράσταση ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: “Αυτή την φορά, με την αριστερά, σώζουμε το Σικιαρίδειο”

ΠΡΑΞΗ Α’
Όλα για την πάρτη μας

 

sikiarideion_fisiko

———————————————————————————-

Πριν ένα περίπου μήνα η διοίκηση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος ανακοίνωσε ότι οι γονείς και κηδεμόνες των ατόμων με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να αρχίσουν πληρώνουν από την τσέπη τους τα μεταφορικά κόστη από τα σπίτια τους προς το Ίδρυμα, αφού δεν υπήρχαν πια μετρητά στα ταμεία για να εξυπηρετηθεί αυτή η ανάγκη και να πληρωθεί το σχετικό πούλμαν.

Από αυτό το σημείο ξεκίνησε να «φουσκώνει» η δημοσιότητα για την διαμαρτυρία σχετικά με την έλλειψη πόρων στο Σικιαρίδειο. Εκδόθηκαν δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενώ άρχισαν οι παραιτήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη χρημάτων.

Η παράσταση ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΕΚ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ

Ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος

Στις 19|04|17 ο αντιπεριφερειάρχης του βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Γ. Καραμέρος, ανάρτησε στο facebook και στην ιστοσέλίδα του μία δήθεν πολιτική παρέμβασή για το ζήτημα των προβλημάτων του Σικιαριδίου (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1 με «κλι꨻, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).

Μέχρι τις 19/4 ο κ. Καραμέρος προφανώς δεν είχε καταλάβει ότι οι εργαζόμενοι στο Σικιαρίδειο δεν πληρώνονταν, και ότι οι γονείς αγωνιούσαν από τις πληροφορίες ότι το Σικιαρίδειο θα κλείσει γιατί δεν έχει λεφτά στα ταμεία του…

Ο κ. Καραμέρος που επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές με εκλογική βάση το Μαρούσι, στην παρέμβασή του εμφανιζόταν να διαμαρτύρεται προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ: ενώ έχει εκλεγεί και υπηρετεί τα τελευταία δύο χρόνια στην Περιφέρεια ΣΥΡΙΖΑ !).

Επιτηδευμένα θέλησε να κατασκευάσει για τον εαυτό του την εικόνα ότι για τα προβλήματα των πολιτών, δήθεν δεν φοβάται να τα βάλει ακόμη και με τους συντρόφους του στο μνημονιακό, νεοφιλελεύθερο σύστημα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο μάλλον, που εδώ έχουμε ειδική ευαισθησία γιατί πρόκειται για ίδρυμα που φροντίζει ΑΜΕΑ.

Η ανακοίνωσή του διανεμήθηκε με μέριμνα του ίδιου και δημοσιεύθηκε στα τοπικά και υπερτοπικά ΜΜΕ με σκοπό να διαβαστεί από όσους περισσότερους ανυποψίαστους πολίτες της αριστεράς (και άλλων χώρων) του Αμαρουσίου στο οποίο εδρεύει το Ίδρυμα, αλλά και των βορείων προαστίων γενικότερα.

 

Η κομβική πληροφορία που σκόπιμα απέκρυψε ο κ. Καραμέρος στις 19/04

dourou-353x221

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

Αυτό που έκρυψε ο κ. Καραμέρος στις 19/04, όταν ξεκινούσε την θεατρική παράσταση «αγανάκτησης» και «διαμαρτυρίας», ήταν ότι η επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής, η άμεση πολιτική συνεργάτης του, η κα Ρένα Δούρου που φιλοδοξεί να γίνει η επόμενη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε υπογράψει ήδη στις 18/04/17 την ένταξη σε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του Σικιαριδείου Ιδρύματος,
κατόπιν σχετικής αίτησης και φακέλου που είχαν κοπιάσει για να καταθέσουν οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, δηλαδή οι απλήρωτοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες εργαζόμενοί του. (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2 με «κλικ», ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1) Γιατί ο τέως δημοσιογράφος κ. Καραμέρος ή η τέως εργαζόμενη σε διαφημιστική εταιρεία κα Δούρου, δεν δημοσιοποίησαν από τις 18/04 την χρηματοδότηση του Σικιαριδείου με 633.600 ευρώ, αφού είχε απολύτως διεκπεραιωθεί η κοπιώδης προσπάθεια των εργαζομένων του Σικιαριδείου και των υπαλλήλων της ΕΥΔΕΠ της Περιφέρειας, με την τυπική και υποχρεωτική υπογραφή της δεύτερης εκ των αναφερομένων; 

2) Γιατί δεν είχαν από τις 5/04/17 ανακοινώσει την χρηματοδότηση του Ιδρύματος, όταν είχε υπογράψει με θετική εισήγηση την ένταξη σε χρηματοδότηση η αρμόδια υπηρεσία ΕΥΔΕΠ της Περιφέρειας, κατόπιν θετικής αξιολόγησης της αίτησης του Σικιαριδείου;
(βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3 με «κλικ», μνημονευόμενο έγγραφο 11, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατί οι δύο υπερφιλόδοξοι εκπρόσωποι του συστήματος εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ολοκληρώσει το απαραίτητο επικοινωνιακό «φούσκωμα» της υπόθεσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε πρώτα να προκαλέσουν τον προβληματισμό με δημοσιεύματα, εκπομπές και τηλεπαράθυρα, στη συνέχεια να εκθέσουν τυχόν αντιπάλους τους, και στο τέλος να φανούν σαν τους «σωτήρες»,
…να κάνουν τις αναρτήσεις τους, να βγάλουν τις θριαμβευτικές ανακοινώσεις τους, να δημοσιεύσουν τις σχετικές χαζοχαρούμενες φωτογραφίες τους με στελέχη του Σικιαριδείου, να κάνουν τις απαραίτητες αναρτήσεις στο facebook και στο twitter!
(Δείτε εδώ: λίστα με δημοσιεύματα, twitter Δούρου, facebook Καραμέρου)

  • Να κατασκευάσουν μία σκηνοθετημένη εικόνα, για να την καταναλώσουν οι ανυποψίαστοι πολίτες και να αποκτήσουν υπαγορευμένη, χειραγωγημένη θετική αντίληψη για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς. Να τους έχουν στα υπόψη τους για τις επόμενες εκλογές. 
  • Να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών επιβάλλοντας τους την κατασκευασμένη λογική: «τουλάχιστον αυτοί έκαναν κάτι για το Σικιαρίδειο και τα καημένα τα παιδάκια».

 

———————————————————————————————–

ΠΡΑΞΗ Β΄
Η ανερμάτιστη πολιτική χυδαιότητα!

Το πιο – πολιτικά – χυδαίο όμως από όλα σε αυτή την υπόθεση είναι ότι έπαιξαν με την ευαισθησία της κοινωνίας για τα ΑΜΕΑ χωρίς απολύτως κανέναν δισταγμό.

Για μία τυπική και υποχρεωτική υπογραφή της κας Ρένας Δούρου σε άρτιο φάκελο που κατέθεσε το ίδιο το Σικιαρίδειο στις 29/09/2016 για Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση (δηλαδή, για λεφτά Ευρωπαίων πολιτών), έστησαν ένα θεατρικό, επικοινωνιακό παιχνίδι που κορυφώθηκε ως εξής:

α) παρακολουθούσαν σιωπηροί τις διαμαρτυρίες των απλήρωτων εργαζομένων του Ιδρύματος τους τελευταίους μήνες…

β) από τις 19/04/17 άρχισαν και οι ίδιοι να παρεμβαίνουν προκαλώντας δημοσιεύματα υπέρ του εαυτού τους…ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ότι το ζήτημα της χρηματοδότησης του Ιδρύματος είχε βρει λύση ήδη από τις 18/04/17…

γ) στις 26/04/17 με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και στο twitter η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και με πληρωμένη ανάρτηση στο facebook ο Γιώργος Καραμέρος ανακοίνωναν ότι οι ίδιοι «έσωσαν» το Σικιαρίδειο Ϊδρυμα και την λειτουργία του για τρία χρόνια…
(βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 α, ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 β, ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 γ, με «κλικ» 
, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).

δ) από τις 26/04/17 και μετά έκαναν «ταμείο» μαζεύοντας τζάμπα, «κλεμμένα» likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και με πληρωμένες καταχωρήσεις, αλλά και θριαμβευτικά δημοσιεύματα υπέρ τους από κομματικά ΜΜΕ όπως το Left.gr ή από ανυποψίαστα μέσα ενημέρωσης τοπικά και υπερτοπικά…
ή και «υποψιασμένα στο δημόσιο χρήμα» μέσα ενημέρωσης τοπικά και υπερτοπικά.
(βλέπε μερικά από τα δεκάδες παρόμοια που έγιναν: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5 α, ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5 β, ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5  γ, με «κλικ», ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).


Φρόντισαν να μοιραστεί τσάμπα δόξα – ιεραρχικά – σε όλο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ!

vatraxoi_syriza

 

———————————————————————————————
Όμως ο κ. Καραμέρος και η κα Δούρου για τις μελλοντικές πολιτικές φιλοδοξίες τους χρειάζονται την θετική γνώμη του κομματικού στρατού (μίσθαρνου ή εθελοντικού) του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, καθυστέρησαν για ακόμη έναν λόγο να ανακοινώσουν το επίτευγμα των εργαζομένων του Σικιαριδείου να ενταχθούν κατόπιν αιτήσεως τους σε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Προφανώς «ψιθύρησαν» στην νομαρχιακή κομματική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ βορείων προαστίων (σ.σ: που έχει γραμματέα τον κ. Παπαευστρατίου, τον άλλοτε πολύ πιστό υποστηρικτή πλην μονίμως αποτυχόντα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του αλήστου μνήμης δημάρχου Αμαρουσίου Π. Τζανίκου του ΠΑΣΟΚ του οποίου θα πληρώνουν την οικονομική ζημιά οι Μαρουσιώτες για τα επόμενα 100 χρόνια) …ότι κάτι «καλό» θα ανακοινώσει η Δούρου από την Περιφέρεια τις επόμενες ημέρες…

Προφανώς, «ψιθύρησαν» στην γραμματέα της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου κα Πέγκυ Δημητρακοπούλου τα ίδια…

ΑΛΛΙΩΣ… πως να εξηγήσει κανείς ότι εκπρόσωποι και των δύο οργανώσεων μία μόλις ημέρα πριν την πρώτη ανακοίνωση της ένταξης σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Σικιαριδείου, δηλαδή στις 24/04/17, επισκέφτηκαν τον χώρο του Ιδρύματος για να προβάλουν στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον τους για τα ΑΜΕΑ και να συμπαραταχθούν – δήθεν – στον αγώνα για επίτευξη λύσης στο Σικιαρίδειο;

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ σε αυτό το σημείο ότι, όσο και αν ψάξαμε στο διαδίκτυο και αλλού, δεν βρήκαμε πουθενά καμία απολύτως πολιτική παρέμβαση σε κάποιο ζήτημα της κοινωνίας από αυτές τις δύο οργανώσεις τα τελευταία χρόνια και μάλιστα, με επιτόπια επίσκεψη και up to date δημοσιογραφική κάλυψη από κομματικό φερέφωνο Left.gr… (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 6 με «κλικ», ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).
Μόνο διοργάνωση κομματικών εκδηλώσεων με ομιλίες κομματικών στελεχών βρήκαμε.
Ούτε καν για τα πολιτικά – κοινωνικά θέματα της περιοχής δεν παίρνουν θέση, όπως το Mall, το ΧΕΥ κλπ.

 

Βρήκαμε ωστόσο κάτι ενδιαφέρον: ότι ο ουρανοκατέβατος μνημονιακός, “αριστερός”, “οικολόγος” κ. Γ. Καραμέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 είχε θέλήσει να μεταπηδήσει από τη δημοσιογραφία στην πολιτική – αρχικά – από την θέση του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, τα μέλη της τοπικής οργάνωσης Αμαρουσίου του έριξαν «πόρτα». Το έκαναν γιατί ήξεραν ότι ερχόταν στο Μαρούσι με τις “πλάτες” από ανώτερα κεντρικά στελέχη και ότι, αν του «άνοιγαν» την πόρτα για να είναι υποψήφιος με την συγκατάθεσή τους, σύντομα δεν θα τους είχε καμία ανάγκη για να απευθύνεται στο τοπικό ακροατήριο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, τότε, προτίμησαν τον ελεγχόμενων δυνατοτήτων, μη Μαρουσιώτη, του «χεριού τους», ματαιόδοξο Λ.Μαγιάκη. Εξουδετέρωσαν δε τον άνωθεν, ξενόφερτο, καιροσκόπο (σ.σ.: ήθελε να εκμεταλλευτεί την ραγδαία άνοδο ΣΥΡΙΖΑ) Γ. Καραμέρο προτείνοντας του να γίνει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κερδίσει σε ενδοκομματικές τοπικές εκλογές τον Μαγιάκη.

Ο Γ. Καραμέρος για να μην διασυρθεί τότε, την κοπάνησε για τις Περιφερειακές εκλογές και μάλιστα, για θέση που δεν προϋπέθετε την συλλογή σταυρών. Τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη που κατέχει μέχρι σήμερα.

Ο Γ. Καραμέρος, προφανώς έμαθε το μάθημα του και αποφάσισε να μοιράσει την πίτα της επικοινωνιακής δόξας από την εκμετάλλευση της υπόθεσης του Σικιαριδείου με το τοπικό, κομματικό σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να έχει «πόρτα ανοικτή για τον Χειμώνα” στο μέλλον…

Έτσι, μπήκαν οι εκπρόσωποι του κομματικού στρατού στη θεατρική παράσταση «Σικιαρίδειο».
Αν διαβάσει κανείς το σχετικό, στημένο δημοσίευμα του Left.gr που περιέχει τις δηλώσεις τους, θα κατανοήσει τι είδους χυδαίο – πολιτικά – παιχνίδι έπαιζαν, αφού φέρονται να δηλώνουν σίγουροι ότι το σύστημα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ θα βρει σύντομα μία λύση…

Λύση που ανακοινώθηκε – δήθεν εντελώς τυχαία – μία ημέρα μετά την επίσκεψη τους στο Σικιαρίδειο!!!

 

—————————————————————————-

 

ΠΡΑΞΗ Γ΄
Αυλαία….

avlaiaΣε αυτήν την έρευνα για την υπόθεση Σικιαρίδειο Ίδρυμα παρουσιάσαμε με στοιχεία το παρασκήνιο, δηλαδή την σχετική θεατρική παράσταση που στήθηκε επιτηδευμένα από γνωστά ανά το πανελλήνιο στελέχη του συστήματος εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό το ίδιον πολιτικό όφελος τους.
Την πάρτη τους!

Όφελος που επιχείρησαν να καρπωθούν παίζοντας με την αγωνία απλήρωτων εργαζόμενων, παίζοντας με την αγωνία των συγγενών των εξυπηρετούμενων ατόμων ΑΜΕΑ από το Σικιαρίδειο, αλλά κυρίως, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία της Μαρουσιώτικης και πανελλαδικής κοινωνίας των πολιτών για τα ΑΜΕΑ.

Εδώ τελείωσε η αφήγησή μας για την νέα αυτή παράσταση ΣΥΡΙΖΑ.
Και θα ζήσουν μόνο αυτοί καλύτερα…
(αν τους αφήσουμε!)

Υ.Γ.: Το εν λόγω θέμα, ως μία καλή θεατρική παραγωγή, έχει ακόμη δύο πτυχές, που παρουσιάζουμε στην συνέχεια.

———————————————————————————
———————————————————————————
ΠΗΓΕΣ:

1)
Γ. Καραμέρος, 1η ανάρτηση στο facebook για Σικιαρίδειο Ίδρυμα, 19/04/17, https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1822506628000387&id=100007232016494 , τελευταία πρόσβαση 27/04/17.

2) Γ. Καραμέρος, απόφαση για ένταξη σε χρηματοδότηση του Σικιαρίδειου που εκδόθηκε 18/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2» στο κείμενο) από την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου, δημοσιευμένη στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 20/04/17, ανάρτηση στην ιστοσελίδα http://www.karameros.gr 26/04/17, τελευταία πρόσβαση στην ιστοσελίδα 27/04/17.
Ολόκληρη η απόφαση για το Σικιαρίδειο με «κλικ» εδώ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

3) Γ. Καραμέρος, απόφαση για ένταξη σε χρηματοδότηση του Σικιαρίδειου που εκδόθηκε 18/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3» στο κείμενο) από την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου, δημοσιευμένη με τελευταία τροποποίηση στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 20/04/17, ανάρτηση στην ιστοσελίδα http://www.karameros.gr 26/04/17, τελευταία πρόσβαση στον ιστοσελίδα 27/04/17.
Ολόκληρη η απόφαση για το Σικιαρίδειο με «κλικ» εδώ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

4) Περιφέρεια Αττικής, δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής που δημοσιοποιήθηκε 26/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 α» στο κείμενο) με απόφαση για χρηματοδότηση Σικιαρίδειου που είχε υπογραφεί ήδη από τις 18/04/17, τελευταία πρόσβαση στην ιστοσελίδα 28/04/17.

  • Ρένα Δούρου, ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο twitter, https://twitter.com/renadourou που δημοσιοποιήθηκε στις 26/07/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 β» στο κείμενο) για απόφαση που είχε υπογράψει η ίδια από τις 18/04/17 για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, τελευταία πρόσβαση στον λογαριασμό twitter στις 28/04/17. 
  • Γ. Καραμέρος, ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο facebook, https://www.facebook.com/Γιώργος-Καραμέρος-Δημοσιογράφος που δημοσιοποιήθηκε στις 26/07/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 γ» στο κείμενο) για απόφαση που είχε υπογράψει η περιφερειάρχης Ρ. Δούρου από τις 18/04/17 για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, τελευταία πρόσβαση στον λογαριασμό facebook στις 27/04/17. 

5) Ιστοσελίδα newsit.gr, δημοσίευμα της 26/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5 α» στο κείμενο) από δελτίο τύπου Περιφέρειας Αττικής της 26/04/17 για ένταξη Σικιαρίδειου Ιδρύματος σε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που είχε υπογραφεί από τη Ρ. Δούρου ήδη στις 18/04/17, τελευταία πρόσβαση στην ιστοσελίδα 29/04/17.

• Ιστοσελίδα http://www.ethnos.gr, δημοσίευμα της 29/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5 β» στο κείμενο) από δελτίο τύπου Περιφέρειας Αττικής της 26/04/17 για ένταξη Σικιαρίδειου Ιδρύματος σε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που είχε υπογραφεί από τη Ρ. Δούρου ήδη στις 18/04/17, τελευταία πρόσβαση στην ιστοσελίδα 29/04/17.

Εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ, δημοσίευμα της 29/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5 γ» στο κείμενο) από δελτίο τύπου του Γ. Καραμέρου της 26/04/17 και της Περιφέρειας Αττικής της 26/04/17 για ένταξη Σικιαρίδειου Ιδρύματος σε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που είχε υπογραφεί από τη Ρ. Δούρου ήδη στις 18/04/17.
(Γιάννης Μπεθάνης, «ΕΣΠΑΣΕ το «μπλόκο» του Σικιαριδείου η Περιφέρεια»ΑΜΑΡΥΣΙΑ, Μαρούσι,  Αρ. φύλλου: 2448, 29/04/17).

ΑΜΑΡΥΣΙΑ_290417ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εντός του σχετικού ρεπορτάζ της εφημερίδας ο συντάκτης του αναφέρει ότι η ΑΜΑΡΥΣΙΑ γνώριζε από τις 25/04/17 ότι θα ανακοινωθούν εξελίξεις για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα την επόμενη ημέρα και μάλιστα, γνώριζε και δημοσίευσε και το είδος των εξελίξεων. Πληροφορίες που είχε πρώτη αποκαλύψει η ιστοσελίδα της εφημερίδας στην διεύθυνση: amarysia.gr.

Το έκτακτο αποκλειστικό “χτύπημα” στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ με φωτογραφία του αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου μπορείτε να δείτε με “κλικ” εδώ: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και το σχετικό ρεπορτάζ για την αποκλειστική είδηση εδώ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Έτσι, μέχρι τις 25/04/17 την ένταξη σε χρηματοδότηση της πρότασης που είχε καταθέσει το Σικιαρίδειο Ίδρυμα γνώριζαν και δεν ανακοίνωναν:

– Η Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ,
– Η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός εργασίας κα Θ. Φωτίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,
– Η Νομαρχιακή Οργάνωση Βόρειας Αθήνας του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ,
– Η Οργάνωση Μελών Αμαρουσίου του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ,
– Ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα κ. Γ. Καραμέρος, της Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ,

ο οποίος εικονίζεται αποκλειστικά με φωτογραφία, στο αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας ΑΜΑΡΥΣΙΑ που είναι η πρώτη που αποκλειστικά ανακοινώνει την χρηματοδότηση στις 25/04/17, την οποία όλοι οι προαναφερόμενοι “πολιτικοί παράγοντες” γνώριζαν από τις 18/04/17.
(σ.σ: Από που να είχε άραγε – αποκλειστικά – την πληροφορία;)

6) Ιστοσελίδα www.left.gr, δημοσίευμα της 25/04/17 (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 6« στο κείμενο) από δελτίο τύπου και ανακοινώσεις Νομαρχιακής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων ΣΥΡΙΖΑ της 24/04/17 μία ημέρα πριν την γνωστοποίηση για την ένταξη του Σικιαρίδειου Ιδρύματος σε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που είχε υπογραφεί από τη Ρ. Δούρου ήδη στις 18/04/17, τελευταία πρόσβαση στην ιστοσελίδα 29/04/17.

——————————————————————————————
ΤΕΛΟΣ!
——————————————————————————————

reportaz net foto