H ΛΑΕ Αμαρουσίου ως όχημα σωτηρίας μετά την παράσταση Σικιαρίδειο

Λ. Μαγιάκης | επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου
Ο μέχρι τις 24|4 υποστηρικτής της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ μεταπηδά στην ΛΑΕ!

———————————————————————–

se_dio_varkes

 

———————————————————————–

 

 

ΣΗΜΑΙΑ ευκαιρίας αποτελεί από την προηγούμενη Δευτέρα 24/04/17 για τον Λ. Μαγιάκη η τοπική κομματική οργάνωση της ΛΑΕ του Αμαρουσίου. Αιτία είναι, ότι με αφορμή την υπόθεση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και την θεατρική παράσταση ΣΥΡΙΖΑ που παίχτηκε με σκοπό να εκμεταλλευτούν οι εκπρόσωποι του την ευαισθησία για τα άτομα ΑΜΕΑ, ο Λ. Μαγιάκης κατάλαβε ότι παραγκωνίζεται, “αδειάζεται” ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δημοτικού συμβουλίου. Παράταξης με το όνομα “ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το Μαρούσι” που μέχρι και σήμερα υποστηρίζει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ γιατί υποστηρίζεται από αυτόν.

—————————————————————–
Το ιστορικό παρασκήνιο

magiakis-enotitaΟ Λ. Μαγιάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει την ηλικία (πάνω από 60) για να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την εξέλιξη του κόμματος από τις απαρχές του με άλλα ονόματα, μέχρι και σήμερα. Πριν περίπου μία δεκαπενταετία αποφάσισε να αναμειχθεί με τα θέματα του Αμαρουσίου, πόλη με την οποία δεν είχε και δεν διατηρούσε καμία σχέση καταγωγής ή επαγγέλματος ή μετοίκησης, αλλά εξαιτίας της έδρας του γραφείου της γυναίκας του που είναι συμβολαιογράφος η οποία ανέλαβε κάποτε αρχείο παλαιού μαρουσιώτικου συμβολαιογραφείου που έκλεισε. Η συγκυρία τότε τον ευνοούσε, αφού υπήρχε εσωτερικός πολιτικός πόλεμος μεταξύ προσώπων των αριστερών δυνάμεων που βρίσκονταν εκτός δημοτικού συμβουλίου, αλλά είχαν παρουσία με ακτιβισμό εναντίον του τότε δημάρχου Αμαρουσίου Π. Τζανίκου. Έτσι, μία συγκεκριμένη ομάδα των αντιμαχόμενων πλευρών υποστήριξε τον Λ. Μαγιάκη γιατί δεν είχε ανάμειξη στις έριδες και συνεπώς, με αυτόν είχαν τη δυνατότητα να απομονώσουν τους παλαιότερους “πρωταγωνιστές” τους οποίους δεν χρειάζονταν πια. Με λίγα λόγια, τους παραπέταξαν για τα δικά τους συμφέροντα επιρροής και έβαλαν μπροστά, βιτρίνα τους, ένα άφθαρτο πρόσωπο τότε, τον Λ. Μαγιάκη.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Π. Τζανίκος απήλθε, αφήνοντας χώρο για τον εκ Πεύκης ορμώμενο Γ. Πατούλη τον οποίο είχε δανειστεί μέρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, ελλείψει άλλης τοπικής προσωπικότητας/στελέχους, για να ξεχαστούν τα δεκαπέντε και πλέον χρόνια άλωσης τους από τις …”επιδέξιες” πολιτικές διαίρεσης του πολιτικού χώρου τους, από τον Π. Τζανίκο (ΠΑΣΟΚ).

Τα χρόνια πέρασαν και ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να δυναμώνει ελέω των μνημονίων. Έτσι, του Λ. Μαγιάκη, σχεδόν αγνώστου μέχρι και σήμερα στο Μαρούσι, του ήρθαν τυχερά τα πράγματα και – έστω με μικρή σχετικά δύναμη (περίπου 15%) – κατόρθωσε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές να είναι επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης. Η άνοδος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 τον βρήκε, εκτός από τη μία θέση στο δήμο Αμαρουσίου, να καταλαμβάνει και θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ*!

—————————————————————————-
Η τύχη βοηθά τους συνεπείς!
—————————————————————————-

Όμως η τύχη του άρχισε να αλλάζει, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να “πουλήσει” το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5/7/15 και να ψηφίσει μνημόνιο.
Ο Λ. Μαγιάκης βρέθηκε στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει την διάσπαση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου και την αποχώρηση ενός αριθμού στελεχών της που προτίμησαν να μην συμβιβαστούν.
Επιπλέον, έπρεπε να διαχειριστεί και τον διαχωρισμό στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης, αφού εντός αυτής υπήρχαν στελέχη που δεν υποστήριζαν πια τον ΣΥΡΙΖΑ και αριθμός άλλων μελών που δεν ανήκαν ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχαν δεχθεί πρόσκληση από τον Λ. Μαγιάκη να συνεργαστούν εκλογικά μαζί τους στο πλαίσιο δημοκρατικών, αντινεοφιλελεύθερων στόχων για το δήμο Αμαρουσίου, ενάντια στις πολιτικές Πατούλη.

Ο Λ. Μαγιάκης επέλεξε να συνταχθεί και με τον “χωροφύλαξ” και με τον “αστυφύλαξ”, όπως κάνει κάθε καιροσκόπος για να κρατήσει θέσεις εξουσίας ή συμμετοχής στην εξουσία και προβολής.

Έτσι:
1) Συμπεριέλαβε το όνομα του σε επιστολή παραίτησης από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου που με κοινή συμφωνία έμεινε απόρρητη. Ήταν ο μόνος από αυτούς που αποχώρησαν που δεν συμμετείχε στο εγχείρημα της ίδρυσης τοπικής οργάνωσης της ΛΑΕ Αμαρουσίου ή της σύνδεσης με άλλες οργανώσεις της αριστεράς. Προσπάθησε να κρατηθεί δήθεν ουδέτερος για να μπορεί να κρατήσει τη θέση του επικεφαλής στην παράταξη που περιείχε ακόμη εκπροσώπους όλων των τάσεων. Στους μεν έλεγε ότι δεν πολεμάει τον ΣΥΡΙΖΑ, στους δε έλεγε ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά ότι δεν μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του με στελέχη ή και δημοτικούς του συμβούλους που είναι ΣΥΡΙΖΑ.

2) Δέχθηκε την απαίτηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου και των “δελφίνων” δημοτικών συμβούλων της παράταξής του που ανήκουν στο κόμμα να εκδιώξει από την παράταξη την ανεξάρτητη/συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό, παλαιά δημοτική σύμβουλο και παλαιό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το οποίο πριν τα μνημόνια είχε αποχωρήσει, Μ. Διακολιού. Μάλιστα, ο Λ. Μαγιάκης δέχτηκε να συμμετάσχει σε κατασκευή σκευωρίας εναντίον της για την οποία η τελευταία έχει υποβάλλει μήνυση.

3) Δέχθηκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να υπηρετήσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και για τοπικά θέματα της πόλης όπως το Mall, το ΧΕΥ Νερατζιώτισσας κα, υποθέσεις που “ξεπουλήθηκαν” με τις αντίστοιχες κυβερνητικές πολιτικές. Αυτά τα έκανε για να μην στεναχωρήσει τους δημοτικούς του συμβούλους που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ

4) Δέχθηκε το συντονιστικό όργανο της παράταξης του να διευρυνθεί αιφνιδιαστικά από ομάδα εγκαθέτων που είχε αποφασίσει να στείλει η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ για να παρακολουθούν τη διαδικασία αποφάσεων του συνδυασμού.

5) Από την άλλη, ο ίδιος έφτιαξε μία μικρή ομάδα προσωπικών φίλων του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, άτομα που δεν ανήκαν πια στον ΣΥΡΙΖΑ, για να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις της νεοσύστατης ΛΑΕ Αμαρουσίου και να διαμορφώνουν της αποφάσεις της στα δημοτικά με τρόπο που να συμφέρει τον ίδιο.
Ο ίδιος όμως δεν παρουσιάστηκε επί δύο χρόνια ποτέ στη ΛΑΕ. Γνώριζε ότι, αν είχε κάνει κάτι τέτοιο, θα κοβόταν η υποστήριξη από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή του την διπλή, αν όχι διπρόσωπη, μη πολιτική προσπάθεια δέχθηκε την καταλυτικής σημασίας βοήθεια του προσωπικού φίλου του Δ. Στρατούλη. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του τέως υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και νυν Νο 2 στελέχους της ΛΑΕ, συμμετέχει στο συντονιστικό της οργάνωσης του Αμαρουσίου και σε κάθε της συνεδρίαση. Η κα Σαλτού – Στρατούλη, όπως ονομάζεται, φρόντισε επί δύο ολόκληρα χρόνια η τοπική οργάνωση της ΛΑΕ να μην αναμειχθεί καθόλου στα τοπικά προβλήματα του Αμαρουσίου, ώστε να μην αναδειχθεί η διπρόσωπη τακτική του οικογενειακού της φίλου, Λ. Μαγιάκη.

——————————————————————————–
Έκοψαν” απόφαση της ΛΑΕ για Μαγιάκη
——————————————————————————–

Τα μέλη της ΛΑΕ Αμαρουσίου δεν στερούνται νοημοσύνης. Εξαιτίας της ίντριγκας και των σκοπιμοτήτων, σημαντικοί άνθρωποι δεν παρακολουθούν πια τις συνεδριάσεις της, ενώ άλλοι με περισσότερη υπομονή εδώ και καιρό θέτουν πιεστικά ερωτήματα στην φράξια Σαλτού/Μαγιάκη για τον τρόπο που ο δεύτερος υποστηρίζει τις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο.

Λίγο πριν το Πάσχα, σε κανονική συνεδρίαση της οργάνωσης, με συντριπτική πλειοψηφία αποφασίστηκε να δημοσιοποιηθεί αποκήρυξη του συνδυασμού Μαγιάκη. Δηλαδή να δηλωθεί ότι η ΛΑΕ δεν έχει καμία συνεργασία με έναν συνδυασμό που περιέχει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν μνημονιακές πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ.
Με λίγα λόγια, αποφάσισαν να εφαρμόσουν το αυτονόητο, εκείνο που μόλις πριν λίγους μήνες είχε επικυρωθεί στο πανελλαδικό συνέδριο της ΛΑΕ, δηλαδή να μην διατηρούν πουθενά πολιτικές σχέσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με παρέμβαση από τα κεντρικά της ΛΑΕ απαγορεύτηκε να δημοσιοποιηθεί η απόφαση. Δρομολογήθηκε νέα συνεδρίαση μετά το Πάσχα στην οποία κουβαλήθηκαν εκτάκτως φίλοι του κου Στρατούλη και του κου Μαγιάκη που είχαν πάψει ή δεν παρακολουθούσαν ποτέ τις διαδικασίες και έτσι, η απόφαση δεν εκδόθηκε.

——————————————————————————–
Τώρα θυμήθηκε την ΛΑΕ ο Μαγιάκης
——————————————————————————–

screenshot-www.iskra.gr-2017-04-27-15-51-01_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ_ΙΣΚΡΑ_ΜΑΓΙΑΚΗΣ_240417

Στη φωτογραφία: από τη συνάντηση της 24/04 με Δ. Στρατούλη και Λ. Μαγιάκη στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Όμως σημασία έχει ποια ήταν η ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση που ανέτρεψε την απόφαση των συνεπών μελών της ΛΑΕ Αμαρουσίου… 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ήταν η 24 Απριλίου 2017, το απόγευμα. Δηλαδή η παραμονή της ημέρας που ανακοινώθηκε θριαμβευτικά από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ η κρυμμένη από τις 18/04 ένταξη σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση της πρότασης των εργαζομένων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, την οποία τυπικά υπογράφει η Περιφέρεια Αττικής και την οποία οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ της τελευταίας παρουσίασαν σαν μεγάλη και “ευαίσθητη για τα ΑΜΕΑ” επιτυχία τους (βλέπε προηγούμενα δημοσιεύματα μας με “κλικ” εδώ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ, ΑΔΟΞΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ)

———————————————————————-
Το σύγχρονο παρασκήνιο
———————————————————————-

Τους τελευταίους 4 μήνες οι εργαζόμενοι του Σικιαρίδειου Ιδρύματος δεν πληρώνονται, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες διαρροές του city-leaks.gr. Ο Λ. Μαγιάκης είχε από παλαιότερα στην σκαλέτα των θεμάτων του συνδυασμού του το Σικιαρίδειο. Έχει δημοσιοποιήσει και στο παρελθόν ανακοινώσεις και παρεμβάσεις για θέματα αυτού του Ιδρύματος που εδρεύει στο Μαρούσι, τις οποίες βρήκαμε στο ίντερνετ.
Έτσι, από πριν το Πάσχα άρχισε να αναπαραγάγει ανακοινώσεις των υπαλλήλων του Σικιαρίδείου που διαμαρτύρονταν για την κατάστασή τους.

Παρατηρήσαμε ότι για πρώτη φορά, οι ανακοινώσεις αυτές δεν έγιναν δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης, δεν έγιναν αναφορές σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου και το πιο απλό: οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μαγιάκη που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έβαλαν ούτε ένα “like” σε αυτές τις αναρτήσεις του αρχηγού τους, όπως έκαναν παλαιότερα.

screenshot-i0.wp.com-2017-05-03-10-47-43

Ο «ΣΥΡΙΖΟνόμος» στο Δ.Σ. Αμαρουσίου, Π. Κούκουζας

Χαρακτηριστική είναι η συμπεριφορά για το θέμα του “αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ” στο δημοτικό συμβούλιο, κου Π. Κούκουζα, δημοτικού συμβούλου της παράταξης Μαγιάκη.
Μία ανασκόπηση στον λογαριασμό του στο
facebook
αρκεί για να κατανοήσει κανείς ότι την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής της παράταξης Λ. Μαγιάκης δημοσίευε την διαμαρτυρία των εργαζομένων του Σικιαρίδειου για την απληρωσιά τους (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1 με «κλικ», ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου), ο ίδιος αναρτούσε ανακοινώσεις για να προστατεύσει την προετοιμαζόμενη θεατρική παράσταση ΣΥΡΙΖΑ που κατασκευαζόταν και παιζόταν για το ίδιο θέμα. Αναπαρήγαγε ανακοινώσεις της αναπληρώτριας υπουργού της νεοφιλελεύθερης και μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κας Φωτίου με τις οποίες η τελευταία έλεγε ψέματα ότι λειτουργεί το Ίδρυμα και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!! (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2 με «κλι꨻, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).

 


————————————————————–
Σουρεαλισμός
————————————————————–

Με αυτές τις ανακοινώσεις η μνημονιακή, νεοφιλελεύθερη υπουργός Θ. Φωτίου απαντούσε με σουρεαλισμό στον νεοφιλελεύθερο®, μνημονιακό® δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για όσα τής καταμαρτυρούσε με ανακοινώσεις του για το Σικιαρίδειο (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3 με «κλι꨻, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου), χωρίς να γράφει τίποτε για τις ανακοινώσεις στελεχών της μνημονιακής και νεοφιλελεύθερης περιφερειακής διοίκησης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζαν σχεδόν τα ίδια με τον Πατούλη!!! (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 4 με «κλι꨻, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου).


————————————————————————–
Τον “τρώνε” τα θηρία που εξέθρεψε

————————————————————————–

enotita-tsironis

Φωτογραφία από ευτυχισμένες στιγμές ΣΥΡΙΖΑ – ΜΑΓΙΑΚΗ. Από δεξιά: ο δημ. σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ Π. Κούκουζας , ο υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Τσιρώνης, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καφαντάρη, Ο υποστηρικτής ΣΥΡΙΖΑ Λ. Μαγιάκης, η δημ. σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ψάλτη, (σ,σ: ζητούμε συγνώμη από την τελευταία κυρία, αλλά δεν μάθαμε το όνομα της)

 

Ο Λ. Μαγιάκης διατηρεί σχέσεις με υπαλλήλους και στελέχη της διοίκησης του Σικιαρίδειου. Από εκεί προφανώς πληροφορήθηκε ότι οι συριζαίοι του συνδυασμού του, των τοπικών κομματικών οργανώσεων, της Περιφέρειας και του αρμόδιου υπουργείου έπαιζαν θέατρο για την υπόθεση, αφού γνώριζαν ότι έχει εγκριθεί κονδύλι 633.000 για το Ίδρυμα από τις 18/4, και παρόλα αυτά εξέδιδαν ανακοινώσεις δήθεν αγωνίας, διαμαρτυρίας και παρέμβασης μέχρι και τις 25/4!!!!

Έτσι, κατάλαβε ότι έχει αδιαστεί και ότι πρόκειται πολύ σύντομα να μείνει εκτός στήριξης ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα θέματα, και μάλιστα, χωρίς να έχει πολιτική “ομπρέλα” από πουθενά πια. Γι’ αυτό εσπευσμένα κανόνισε στις 24/4/17 – για πρώτη φορά – συνάντηση μεταξύ στελεχών του Σικιαρίδειου και του καλού του φίλου, τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, νυν κορυφαίου στελέχους της ΛΑΕ κου Δ. Στρατούλη.
Με λίγα λόγια, μία ημέρα πριν το “άδειασμα” ΣΥΡΙΖΑ, ο Λ. Μαγιάκης προσπάθησε για πρώτη φορά να δώσει επικοινωνιακή “πάσα” στην ΛΑΕ. (βλέπε: ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5 με «κλι꨻, ή ΠΗΓΕΣ, στο τέλος του κειμένου)

Με προκαθορισμένο το ραντεβού της τοπικής οργάνωσης ΛΑΕ το ίδιο απόγευμα για να αποσοβηθεί η δημόσια καταγγελία εναντίον του, είναι βέβαιο ότι ο Λ, Μαγιάκης σκόπευε – έστω και την τελευταία στιγμή – να σώσει τον εαυτό του από το εξελισσόμενο κρέμασμα των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την συγκυριακή αποκοπή του από την ΛΑΕ.

Αυτά που γράφουμε επιβεβαιώνονται πλήρως από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίμαχη συνεδρίαση της ΛΑΕ, όπου:

magiakis-11) ξαφνικά εμφανίστηκαν υποστηρικτές του Στρατούλη μαζικά και αποφάσισαν να μην δημοσιοποιηθεί η απόφαση διαχωρισμού της ΛΑΕ Αμαρουσίου από τον Λ. Μαγιάκη που είχε ληφθεί πριν το Πάσχα σε κανονική διαδικασία,

2) ξαφνικά εμφανίστηκε ο Λ. Μαγιάκης στη συνεδρίαση της ΛΑΕ,

3) ξαφνικά ο Λ. Μαγιάκης κατάθεσε αίτηση εγγραφής στην τοπική οργάνωση της ΛΑΕ Αμαρουσίου!!!

——————————————————————-
Επίλογος
——————————————————————-

Με αυτόν τον απολύτως “αριστερό” τρόπο πολιτεύονται στελέχη του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην ΣΥΡΙΖΑ. Παρασκήνιο, ίντριγκα και αδίστακτη υπόγεια μάχη για οποιουδήποτε επιπέδου συμμετοχή στην εξουσία.
Αυτά μάθαμε ερευνώντας την θεατρική παράσταση Σικιαρίδειο τις τελευταίες ημέρες.

—————————————————————-

Και ένα υστερόγραφο: Ο πολύς δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης,

screenshot-lh3.googleusercontent.com-2017-05-03-10-51-41

Έμεινε πίσω τους …να τους κουνάει τη σημαία!!!

• ο οποίος συνηθίζει να επαίρεται ότι παίζει στα δάκτυλα το παιχνίδι της επικοινωνίας και
• ο οποίος εδώ και χρόνια καταφέρνει να εξασφαλίζει επαρκείς πόρους για έναν ολόκληρο στρατό διαφημιστών για να συντηρεί το επικοινωνιακό του προφίλ και τις φιλοδοξίες του, αναγκάστηκε σε στροφή 180 μοιρών από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του Σικιαρίδειου.
Απλούστατα γιατί κανείς από το σύστημα εξουσίας του, μηδέ του ίδιου εξαιρουμένου, δεν φιλοτιμήθηκε να διαβάσει τα κείμενα των πολιτικών ανακοινώσεων και αποφάσεων για την υπόθεση του Ιδρύματος.
Δηλαδή κανείς τους, δεν έκανε την δουλειά του.

Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωσή του με “κλικ” εδώ: ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ

Προβλέπουμε ότι ο “μάστορας” της εποχής του φαίνεσθαι (κατά τη γνώμη μας, χωρίς κανένα πολιτικό βάθος και ουσία για τους πολίτες), σε λίγο καιρό θα αποδειχθεί “γατάκι” μπροστά στην “λαιμαργία” των στελεχών του νεοφιλελεύθερου και μνημονιακού καθεστώτος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ.

——————————————————————-
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
*1= 
Μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2017 παραιτήθηκε.

——————————————————————
ΠΗΓΕΣ:
1) 
Λ. Μαγιάκης, ανάρτηση στο facebook για Σικιαρίδειο Ίδρυμα (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1» στο κείμενο), 10/04/17,  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1970375703190340&id=100006537882839 , τελευταία πρόσβαση 27/04/17.

2) Π. Κούκουζας, ανάρτηση στο facebook δηλώσεων Θ. Φωτίου για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα (εικόνα ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2 στο κείμενο), 23/04/17, τελευταία πρόσβαση 28/04/17. 

3) Γ. Πατούλης, ανάρτηση κατά υπουργού Θ. Φωτίου για Σικιαρίδειο (εικόνα ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3 στο κείμενο), 22/04/17, http://gpatoulisblog.blogspot.gr/2017/04/blog-post_8.html τελευταία πρόσβαση 30/05/17.

4) Γ. Καραμέρος, 1η ανάρτηση στο facebook για Σικιαρίδειο Ίδρυμα (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 3» στο κείμενο) , 19/04/17, https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1822506628000387&id=100007232016494 , τελευταία πρόσβαση 27/04/17.

5)  Λ. Μαγιάκης, ανάρτηση στο facebook για Σικιαρίδειο Ίδρυμα από συνάντηση με Δ. Στρατούλη/ΛΑΕ  (εικόνα «ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5» στο κείμενο), 24/04/17, https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1980072148887362&id=100006537882839 , τελευταία πρόσβαση 27/04/17.

—————————————————————
ΤΕΛΟΣ
—————————————————————

 

 

 

telos_030517